Stay Connected

Archives
Deser waniliowy à la homogenizowany

Deser waniliowy à la homogenizowany

  • 16 listopada, 2022
  • by
  SkÅ‚adniki na 2 porcje: ♥ â…“ szkl pÅ‚atków ryżowych ♥ 1 szkl mleka roÅ›linnego ♥ 2 Å‚yżeczki soku z cytryny ♥ ziarenka z 1 laski wan...
Comments Off
Åšliwka w czekoladzie

Åšliwka w czekoladzie

  • 16 listopada, 2022
  • by
  SkÅ‚adniki na ciasto w tortownicy ok. 28 cm: ♥ 1 szkl mÄ…ki pszennej ♥ 1 szkl pÅ‚atków owsianych ♥ 1 Å‚yżeczka sody ♥ 1 Å‚yżeczka pro...
Comments Off
Czekoladowe muffiny

Czekoladowe muffiny

  • 16 listopada, 2022
  • by
  SkÅ‚adniki na ok. 12 muffinek: ♥ 1 ½ szklanki mÄ…ki ♥ ½ szklanki erytrolu/ksylitolu/cukru ♥ 3 Å‚yżki kakao ♥ 1 Å‚yżeczka proszku do ...
Comments Off
Dyniowo – cynamonowe Å›limaki

Dyniowo – cynamonowe Å›limaki

  • 16 listopada, 2022
  • by
  SkÅ‚adniki na ok. 16 zawijasów: ♥ ½ kg mÄ…ki pszennej + ok. 2 szkl + mÄ…ka do podsypywania ♥ 50 g Å›wieżych drożdży ♥ ½ szkl cukru â...
Comments Off
à la biszkopt korzenny ze śliwkami

à la biszkopt korzenny ze śliwkami

  • 16 listopada, 2022
  • by
Biszkopt korzenny (w tortownicy 25 cm):   naczynie nr 1: ♥ 1 ½ szklanki mÄ…ki pszennej ♥ 1 Å‚yżeczka proszku do pieczenia ♥ 1 Å‚yżeczka s...
Comments Off
Lody kokosowo – malinowe

Lody kokosowo – malinowe

  • 14 listopada, 2022
  • by
Kliknij w link i sprawdź jak wykonać przepis! -> http://bit.ly/2vpsuIT Składniki: puszka mleczka kokosowego, pół opakowania malin, 2 łyżki syropu z t...
Comments Off
Ciasto drożdżowe z agrestem, truskawkami i kruszonką

Ciasto drożdżowe z agrestem, truskawkami i kruszonką

  • 14 listopada, 2022
  • by
Składniki na dużą, prostokątną blachę (około 20 porcji): Około 500g mąki (warto zostawić sobie dodatkowe 200-300 gramów w zapasie, na wypadek, gdyby ...
Comments Off
Krem z białej czekolady i kokosa z owocami

Krem z białej czekolady i kokosa z owocami

  • 14 listopada, 2022
  • by
Składniki (4 porcje): Na krem: 400g tofu jedwabistego 1 szklanka mleka roślinnego (w tym przypadku mleka z nerkowców) dwie tabliczki wegańskiej bia...
Comments Off
×